Page 1 of 1

No permission to use device forums

Posted: Wed Oct 25, 2017 1:06 pm
by Toby0
Hi,

Just signed up to at91 and confirmed account via email link. But it seems I do not have permission to even read the contents of the PRODUCTS forums, never mind post in them... how am I supposed to use these forums?

E.g. clicking on the SAMD20 forum shows a forum page with:
SAM D20 Cortex-M0+ MCU
You do not have the required permissions to read topics within this forum.
Ta, T

Re: No permission to use device forums

Posted: Wed Oct 25, 2017 7:58 pm
by blue_z
The information I got from the webmaster is that there was a corporate decision to make the MCU portion of this site read-only. There was supposed to be an announcement post to use the alternate Atmel site for MCU products:
https://community.atmel.com/forums/atme ... based-mcus

Regards

Re: No permission to use device forums

Posted: Wed Nov 15, 2017 6:42 pm
by nferre
The problem is fixed now and we are staying here for the MPUs. So you should be able to use your forum as usual.
The message pointed out above is not valid for MPU.

Regards,

Re: No permission to use device forums

Posted: Thu Mar 22, 2018 10:45 pm
by mbucknall
I have the same problem: 'You do not have the required permissions to read topics within this forum.'

Hasn't been fixed.

Re: No permission to use device forums

Posted: Fri Mar 23, 2018 10:38 am
by nferre
Hi,

Can you tell us which forum you are talking about. What was the URL that you tried for accessing a post in the forum? Where this URL was coming from?
Was your account new when you tried to access this post?
I've just checked that we can access posts even to the legacy read-only forums (even not logged-in).
Please be more specific.
Best regards

Re: No permission to use device forums

Posted: Fri Mar 23, 2018 11:36 pm
by mbucknall
I cannot access:

'SAMA5D Cortex-A5 MPU': https://www.at91.com/viewforum.php?f=30

...nor can I access:

'SAM-BA': https://www.at91.com/viewforum.php?f=26

...whilst logged in. I can access them when logged out, but that is obviously no good if I want to make a post in those forums.

Matt.

Unable to post reply to previous topic.

Posted: Wed Apr 18, 2018 7:20 pm
by bmpenrod
I recently posted a quesiton regarding nand flash on the SAMA5D27 SIP on my custom board. The moderator moved it to the SAMA5 CPU forum, where eventually a reply was posted from BlueZ. However, if I attempt to reply, I'm told that I do not have access to post to that forum. Is there something I need to do?

Regards,
Bruce

Re: No permission to use device forums

Posted: Tue Jun 05, 2018 10:46 am
by arhiv6
Hi. I have this problem, too. I cannot access, If I whilst logged in. Problem topics: SAMA5D Cortex-A5 MPU, message: You do not have the required permissions to read topics within this forum. If I

Re: No permission to use device forums

Posted: Tue Jun 12, 2018 5:04 pm
by nferre
Hi,

I've just tried to solve the problem with advice from people that experience the matter and people knowing better the forum software than me: thanks to them!

Hope that it works better now and sorry for inconvenience.
Best regards,
Nicolas