Bootstrap Compile problem

This forum is for users of Atmel's SAM Series and who are interested in using Android.

Moderator: nferre

okida
Posts: 29
Joined: Tue May 22, 2012 10:19 pm

Bootstrap Compile problem

Fri Jun 22, 2012 2:33 pm

Finally i was able to sync my android directory to repo. And i was able to compile and flash it as system and userdata. Works good.

New leg is Bootstrap software to change my custom memory config and any other HW specific things.

But when i try to compile ti i give this errror.
"make: arm-linux-gcc: Command not found"

I'm not familiar to linux world. So i've never experinced this kind of compile.
What is wrong.?
PLease help me to resolve this problem.
Many Thanks
Attachments
Screenshot.png
Screenshot.png (134.59 KiB) Viewed 8383 times
Sander
Posts: 11
Joined: Mon Mar 26, 2012 9:24 am

Re: Bootstrap Compile problem

Fri Jun 22, 2012 8:34 pm

Try using an underscore instead of a dash, eg "CROSS_COMPILE".
okida
Posts: 29
Joined: Tue May 22, 2012 10:19 pm

Re: Bootstrap Compile problem

Mon Jun 25, 2012 7:28 am

Thanks.
But same result.
It must related to PATH definitions or CROSS_COMPILE.
okida
Posts: 29
Joined: Tue May 22, 2012 10:19 pm

Re: Bootstrap Compile problem

Mon Jun 25, 2012 8:53 am

So this my new problem :)
any ideas?
I've followed all instruction as "AT91SAM"'s says.
Attachments
Screenshot-1.png
Screenshot-1.png (141.16 KiB) Viewed 8360 times

Return to “ANDROID”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest